Aanmelden A-Academy

Ben jij oud-student van het Koning Willem I College?

Voel jij je nog steeds betrokken als oud-student en zou je deel willen uitmaken van een groot divers netwerk van oud-studenten van alle afdelingen? Graag vertellen we je dan wat meer over de A-Academy, een vereniging van oud-studenten van het Koning Willem I College. De A-Academy brengt gemotiveerde oud-studenten en genomineerden voor de Koning Willem I College Awards samen tot een inspirerend, dynamisch netwerk waarin zij van elkaars krachten kunnen profiteren, ervaring en kennis kunnen delen, uitwisselen en uitdragen naar anderen.

Wat kan de A-Academy voor jou betekenen?

 • kennis en deskundigheid: ontvang korting of gratis toegang tot diverse congressen en conferenties over onderwerpen die jij interessant vindt
 • bruisend netwerk: maak gebruik van elkaars kennis en kunde, onderling maar ook met het College. Dit kan je voordeel geven tijdens je eventuele studie of werk, maar ook privé (wie weet kan die oud-student die de opleiding autotechniek gevolgd heeft jouw auto repareren)
 • fitness en voordeel: gratis sporten en korting bij diverse winkels, tankstation, theater en instellingen
 • evenementen en borrels: maak kennis met vele vakgebieden, gedreven leden, inspirerende ideeën tijdens informele bijeenkomsten
 • Activiteiten

  De A-Academy wil haar leden een compleet pakket aanbieden. Zij organiseert o.a. workshops, activiteiten, een charity dinner voor het goede doel, gastcolleges, expedities, bezoeken aan beurzen en congressen. Wat de A-Academy succesvol maakt is haar netwerk waarin vele vakgebieden als techniek, creativiteit, economie, zorg, sport, kortom alle afdelingen van het Koning Willem I College, vertegenwoodigd zijn.

  Gastdocent

  Maar ook voor het Koning Willem I College ben je een aanwinst. Misschien heb jij op het bedrijf waar jij werkt een stageplek voor een huidige student of wil je een buddy worden van studenten die het moeilijk hebben op school en dreigen uit te vallen. Daarnaast kan de afdeling waar jij je opleiding gevolgd hebt je ook vragen als gastdocent of als examinator.